UTEC Logistics — повний комплекс логістичних послуг в Китаї з пошуком, викупом та розмитненням товару

Новини 24.10.2022

Зміст статті

Привіт! Ми — UTEC Logistics і ми вже понад 15 років співпрацюємо з Китаєм та доставляємо вам ваші замовлення. За цей час ми розвивалися, змінювалися, разом переживали — і переживаємо — непрості часи та можемо зі впевненістю сказати, що вивели цю послугу на новий рівень та зробили максимально зручною для вас. 

Отже, розповідаємо, що входить в нашу комплексну послугу з авіаперевезень вантажів з Китаю зараз та які переваги ви отримаєте. 

Авіадоставка «Китай поруч» — до 14 днів, від 20 кг

Після повномасштабного вторгнення в Україну перед нашими спеціалістами постала задача розробити новий доступний маршрут, який би відповідав потребам часу. У результаті ми запустили новий логістичний авіамаршрут з Китаю до України через Польщу — «Китай поруч». Його особливістю став короткий термін доставки вантажів — всього до 14 днів в дорозі, та можливість замовити мінімальний за обсягом вантаж, починаючи від 20 кг. 

Чіткі терміни та невеликий поріг відправлення вантажу з весни й до теперішнього часу дозволяють багатьом українським підприємцям відновлювати, розвивати та навіть розпочинати свій бізнес.

Через деякий час у прагненні зробити доставку з Китаю ще більш організованою та зручною, а також опираючись на наші можливості у Піднебесній, ми розробили й запровадили нову послугу, про яку — далі.

Пошук постачальника та викуп товару у Китаї — послуга для бізнесу та комерційних закупівель

Наявність власного офісу в Китаї, де ми швидко й надійно організовуємо всі процеси, а також складу, на якому за потреби зберігаємо ваш товар, дозволила нам запропонувати вам послугу з пошуку постачальника та викупу комерційного вантажу. Ми зробили все, щоб максимально спростити процес, тож тепер він складається з таких етапів:

  • ви замовляєте необхідний товар;
  • ми знаходимо його у перевіреного постачальника в Китаї;
  • оформляємо всі необхідні документи;
  • доставляємо вантаж вам в Україну, за необхідності — беремо на себе проходження митниці.

Вартість пошуку одного товару складає 25$.

Тож тепер ви можете вирішувати самі, яка доставка з Китаю вам необхідна. Можливо це буде повний комплекс послуг з максимальним заощадженням вашого часу та нервів. Або ви конкретно знаєте, що та де хочете придбати, а від нас потребуєте лише швидку та якісну доставку. UTEC Logistics завжди готовий запропонувати вам найкращий варіант!