Зміни у доставці воєнного періоду — подолання викликів воєнного часу та прогнози на майбутнє

Новини 29.08.2022

Війна — це антонім будь-якого розвитку. Навіть більше. Для бізнесу — це питання вистояти, відродитися та намагатися повернути показники, які були «до». І без сильної згуртованої команди та логічних виважених рішень керівництва це неможливо. На щастя, в UTEC Logistics все це є, і разом з непоборним бажанням працювати й бути корисними для своєї країни ми вже можемо говорити про перші результати та майбутні очікування. 

Про те, з якими труднощами та викликами зіштовхнувся ринок міжнародної логістики на початку війни та як вдалося вирівняти ситуацію, розповідає операційний директор компанії — Артем Мороз

«Одразу після початку воєнних дій багато бізнесів призупинили або заморозили свою роботу, а довоєнні ланцюги постачання стали неактуальними. Це призвело до значного падіння обсягів міжнародних вантажоперевезень у порівнянні з минулим роком. Багатьом, у тому числі й нам, потрібний був час на оцінку ситуації та розбудову альтернативних логістичних ланцюжків. У розрізі нашої компанії позитивну динаміку ми відчули з другої половини травня.

Після перших місяців війни та неймовірних зусиль по організації нових ланцюгів постачання ситуація почала потроху налагоджуватися. Зараз наші обсяги вантажоперевезень вже становлять більш ніж 60% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 

Однозначно, позитивна динаміка не може не радувати. На 4 квартал поточного року ми очікуємо зростання обсягу до рівня 75-85% від довоєнного».

Тому, що б не було, кожний член нашої великої та дружньої команди знає, що ми обов'язково вистоїмо, адаптуємося під всі зміни, будемо забезпечувати наших клієнтів швидкою та якісною доставкою і робити свій внесок у відродження країни й нашу майбутню перемогу!