Консолідація офіційних вантажів від UTEC Logistics: вантажі з першої партії уже в замовників

Кейси 29.06.2023

Зовсім недавно UTEC Logistics запустили послугу «Консолідована доставка офіційних вантажів з Китаю до України». А на днях перша партія консолідованих товарів прибула до своїх замовників. Розповідаємо, як це було, і яких результатів вдалося досягти. 

До першої консолідованої поставки увійшло 4 замовлення з 4 окремими вантажами від різних постачальників. Всі вантажі були зібрані на нашому складі у Шеньчжені та об'єднані у консолідовану партію. Її загальний об'єм становив близько 550 кг. 

Як відбувалася доставка консолідованих вантажів

Консолідована партія вантажів була відвантажена зі складу та відправлена до аеропорту Пекіну для вильоту прямим рейсом. Регулярні вильоти з Пекіну відбуваються кожну середу та п`ятницю, тож вантаж покинув Китай у п`ятницю згідно з графіком.

Вже в понеділок ми подали документи на оформлення консолідованої партії вантажу в аеропорту Варшави. Через те, що це був початок тижня і назбиралося багато вантажів, оформлення довелося зачекати. Але завдяки єдиному транспортному документу на всі вантажі питання вдалося розвязати вже наступного дня, і партія вирушила автотранспортом до України. 

Через пару днів вантажі вже знаходилися в Києві, на першій митниці. А наступного дня — були розвезені кінцевим отримувачам. Загалом час доставки з моменту вильоту вантажів з аеропорту Пекіну до прибуття їх до замовника склав 7 днів.

Обравши для себе послугу «Консолідована доставка офіційних вантажів з Китаю до України», ви можете бути впевнені, що замовлення прибуде до вас у максимально короткі терміни без проблем на митниці. Перша партія вже прибула, тож хто знає, можливо, в наступній буде саме ваше замовлення.