Доставка вантажів з усього світу від UTEC Logistics — актуальні умови та ціни

Новини 22.08.2022

В сучасному мінливому світі дуже важливо мати доступ до перевіреної та правдивої інформації, особливо, якщо вона має вплив на розвиток вашого бізнесу. Спеціалісти UTEC Logistics як ніхто знають це і завжди готові йти назустріч своїм клієнтам. Тому зібрали для вас все про умови доставки, тарифи, терміни та додаткові послуги, які можемо для вас виконати, в одній статті. 

Які види доставки пропонуємо?

 

Авіа (під ключ)

  • Терміни: 12-16 днів
  • Вага: від 20 кг
  • Ціна: від 12$/кг 

 

Море (під ключ)

  • Терміни: 50-60 днів
  • Вага: від 50 кг
  • Ціна: від 4$/кг 

 

Доставка вантажів повітрям та морем відбувається в аеропорти (найчастіше — у Варшаву) та порти сусідніх країн, звідки ми забираємо їх за допомогою автоперевізників та доставляємо на територію України. 

Які документи потрібні для перевезення вантажів?

Список документів залежить від товару, який доставляється. Ми детально консультуємо вас у кожному конкретному випадку та навіть готові за необхідності допомогти у підготовці тих документів, що не вистачає. 

Які додаткові послуги можемо забезпечити?

З нами ви можете забути майже про всі турботи й організаційні питання, пов'язані з відправкою та отриманням вантажу. Пошук постачальника, проходження митниці, забезпечення послугами брокера — все це й багато іншого виконуємо за вашими запитами та потребами.  

 

Сподіваємося, ця інформація буде корисною для вас. У будь-якому випадку, який би спосіб доставки ви не обрали, наші консультанти завжди зорієнтують вас та запропонують варіант з кращими умовами й тарифами. Адже доставка від UTEC Logistics — це перш за все про людяність та дбайливе ставлення до клієнтів.