Популярні товари з Китаю. Які категорії товарів найприбутковіші?

Новини 21.08.2023

Зміст статті

Цього року, як і в декількох попередніх роках, левова частка товарів, без яких українці не можуть обійтися у повсякденному житті, є родом із Китаю. Якщо ще в нульових роках китайська продукція була непопулярною через її низьку якість, то сьогодні багато представників вітчизняного бізнесу мають великий шанс отримати прибуток, здійснюючи викуп товару з Китаю гуртом.

Така трансформація ставлення до продукції з Піднебесної пояснюється тим, що сьогодні китайські виробники почали робити ставку на якість, а не лише на широкий асортимент товарів різних категорій та доступність цін. Вони розуміють, що більше продає свого товару той виробник, який:

  • стежить за модними тенденціями;
  • звертає особливу увагу на якість продукту.

Щоб бізнес процвітав, українські підприємці повинні мати можливість замовляти товар швидко, без особливих турбот і витрат часу на його доставку в Україну. Звичайно, щоразу самостійно їздити за необхідною продукцією до Китаю, займатися його доставкою, розв'язувати всі питання на митниці дуже складно. Тому виник попит на послуги логістичних фірм.

В Україні репутацію надійного партнера має компанія UTEC Logistics зі статусом міжнародної та 14-річним досвідом роботи на ринку надання цього виду послуг. Ми здійснюємо вантажоперевезення повітрям, морем та залізницею. UTEC Logistics є єдиною в Україні компанією, яка здійснює доставку вантажу чартером. Окрім доставки, наша компанія надає такі послуги:

  • пошук постачальника;
  • викуп товару;
  • зберігання продукції на складах;
  • консолідація товарів;
  • страхування вантажу.

Також компанія надає митно-брокерські послуги, займається оформленням необхідної документації.

Який товар зараз у тренді

Який товар зараз у тренді

Щоб бізнес не залежав від короткочасного попиту на той чи інший вид товару, а приносив стабільний прибуток, необхідно грамотно підійти до формування асортименту своєї торгової точки. Робиться це з урахуванням низки критеріїв. Якщо йдеться не про разову закупівлю, а про стратегію бізнесу, йти на поводі в сучасної моди не раціонально.

Справді, супертрендова річ може принести негайний прибуток. Але ажіотаж минеться, і ще вчора максимально потрібна річ сьогодні виявиться нікому не цікавою. Основою асортименту повинні бути потрібні, корисні вироби високої якості, на які завжди знайдуться покупці. Також при формуванні асортименту слід враховувати:

  • сезонність;
  • власні компетенції;
  • стартовий капітал.

Говорячи про сезонність, слід зазначити, що найвигіднішим товаром буде той, потреба в якому існує будь-якої пори року. Сезонній продукції можна відвести невелику частину товару.

Формуючи асортимент, перевагу варто надавати товарам, у яких ви самі знаєтесь. Вибирати для продажу слід продукцію, актуальність, функціонал та якість якої ви можете оцінити самостійно.

Перед першою закупівлею товару необхідно визначитися з сумою, яку ви готові на нього витратити. За наявності невеликого стартового капіталу фахівці рекомендують надавати перевагу дрібним трендовим товарам. Це можуть бути, наприклад, комплектувальні до мобільних телефонів у вигляді кабелів USB, зарядних пристроїв, чохлів.

Доставка чохлів з Китаю в Україну

«Одяг» для мобільних телефонів — це не просто прикраса, а засіб, що захищає пристрій від механічних пошкоджень. З урахуванням досить високої вартості фірмових аксесуарів, можна подумати про відкриття магазину якісних чохлів від китайських виробників. З урахуванням різниці в ціні аксесуарів у Китаї та Україні вкладення швидко окупляться.

Якщо у вас невеликий стартовий капітал або ви побоюєтеся, що велика партія може окупатися протягом тривалого часу, замовляйте товару стільки, скільки вважаєте за потрібне. Компанія UTEC Logistics зможе організувати доставку у складі збірного вантажу. Платити доведеться лише за обсяг та вагу свого замовлення.

Доставка смартфонів з Китаю в Україну

При оформленні замовлення на партію мобільників на одному з китайських торгових майданчиків для гуртового постачання слід мати на увазі, що незалежно від кількості одиниць товару вартість кожного апарату залишається однаковою. Якщо ви хочете мінімізувати витрати часу на придбання партії смартфонів у Китаї та її доставку в Україну, надішліть в UTEC Logistics фото чи опис потрібного вам товару. Фахівці компанії:

  • знайдуть його у перевіреного постачальника у Китаї;
  • оформлять необхідну документацію;
  • проведуть розмитнення.

Коли всі процедури буде завершено, товар доставлять в Україну на обраному замовником транспорті.

Доставка майнерів з Китаю в Україну

Видобуток криптовалют, що перетворилися сьогодні на платіжний засіб, здійснюється за допомогою спеціального пристрою — майнера. Будь-яку партію цих пристроїв або комплектувальних до них можна купити в Китаї для продажу в Україні. Найкраще процес вибору, купівлі та доставки такої продукції до нашої країни довірити фахівцям компанії UTEC Logistics. Для цього достатньо залишити заявку, використовуючи форму на нашому сайті.

Доставка взуття з Китаю в Україну

Китайське взуття вибирають люди, яких цікавлять не конкретні бренди, а вигідний баланс стилю, якості та ціни. Сьогодні справді якісне взуття за дуже привабливою ціною виготовляють виробники у Китаї. Тому зайнятися бізнесом із продажу взуття з Піднебесної — справа досить прибуткова.

Проте каменем спотикання для багатьох підприємців стає процес доставки продукції з КНР. Мінімізувати часові та фінансові витрати на пошук постачальників і доставку взуття в Україну допоможе співпраця з компанією UTEC Logistics. Все, що має зробити замовник, — це вибрати спосіб транспортування продукції.

Доставка одягу з Китаю в Україну

Одним із вигідних напрямків у бізнесі є перепродаж одягу. Виробники з Піднебесної сьогодні пропонують величезний вибір фасонів та стилів якісного одягу для жінок, чоловіків та дітей. Щоб перепродаж був максимально прибутковим, необхідно знайти компанію, яка могла б не лише зайнятися питаннями логістики, а й взяти на себе:

  1. пошук надійного постачальника;
  2. обробку вантажу складі;
  3. оформлення митної документації.

Оптимальним варіантом є компанія UTEC Logistics, яка готова надати комплексні послуги доставки максимально зручно та швидко, а також мінімально витратно.

Доставка дитячих іграшок з Китаю в Україну

Асортимент іграшок для дітей дуже широкий, ціни на таку продукцію від вітчизняних виробників нерідко, як то кажуть, «кусаються». Найбільш прийнятним виходом для підприємців, які вирішили займатися продажем такої продукції, є гуртова закупівля іграшок у Китаї.

Виробники із Піднебесної пропонують великий вибір якісних товарів цієї категорії за доступною ціною. Закупити будь-який гурт та здійснити доставку партії дитячих іграшок без зайвого клопоту та витрат можна за допомогою нашої компанії UTEC Logistics.

Доставка сумок з Китаю в Україну

Замовлення сумок гуртом у КНР — це досить простий спосіб отримати продукцію гідної якості з економією фінансових коштів. Ці вигоди стануть ще привабливішими, якщо скористатися комплексом послуг, які пропонує компанія UTEC Logistics. Маючи багаторічний досвід роботи у цій сфері, миможемо виконати весь ланцюжок робіт, починаючи з пошуку надійного постачальника сумок та закінчуючи їх транспортуванням в Україну.

Доставка косметики з Китаю в Україну

Якщо ви вирішили організувати бізнес із продажу косметичних засобів в Україні, найкраще купувати її у Китаї. Головні переваги косметики з Піднебесної — її якість та невисока вартість. Щоб доставка продукції цієї категорії з Китаю в Україну була економічно вигідною, найкраще доручити це грамотному логісту. У нашій країні користується популярністю логістична компанія UTEC Logistics.

Як планувати постачання, щоб встигнути до сезону

Якщо вам необхідно організувати доставку сезонного товару з КНР до певного терміну, важливо брати до уваги не лише час, скільки йде посилка з Китаю в Україну в залежності від виду транспорту, що використовується, а і враховувати цілу низку факторів, включаючи:

  • наявність потрібної кількості товару на складі чи необхідність його виготовлення;
  • час доставки контейнера на фабрику чи товару до місця завантаження;
  • оформлення вантажу та його навантаження;
  • час в дорозі;
  • вивантаження у місці призначення;
  • перевірку та ін.

Всі ці розрахунки людині непосвяченій зробити не так просто. Тому краще доручити це фахівцям. В Україні найкращим варіантом вибору стане компанія UTEC Logistics. Наші спеціалісти зможуть максимально точно, наскільки це можливо, зорієнтувати вас, коли слід оформляти замовлення на постачання того чи іншого вантажу, щоб його отримати до необхідного терміну.