Скільки йде посилка з Китаю в Україну

Новини 07.02.2022

Зміст статті

Представники українського бізнесу, які замовляють свій товар від виробників чи постачальників із Китаю, мають великий шанс на успішний прибуток. Китайські товари стали виготовляти якіснішими, ніж раніше. Вони дешевші, ніж в Україні, продають їх у КНР за гуртовими цінами. Продукція різноманітна, адже Китай постійно вигадує щось нове та стежить за модними тенденціями. Важливо знати, скільки часу займає доставлення, які види транспорту вигідніше і зручніше використовувати для того чи іншого бізнесу. Про це ми розповімо у сьогоднішній статті.

Види транспорту для доставлення товарів з Китаю

Дуже важливим моментом для замовників є термін доставлення товару, тому що потрібно прорахувати всі кроки схем продажу на майбутнє. Логістична компанія UTEC Logistics займається перевезенням товарів із китайських гуртових ринків. Є ліцензія на перевезення вантажів з інших країн.

Компанія доставляє вантажі з Китаю різними способами, які відрізняються за швидкістю перевезення, вантажністю та вартістю. На цю мить існують такі види доставлення:

  • залізничний;
  • авіаційний;
  • морський;
  • автомобільний;
  • мультимодальний.

Усі способи мають свої нюанси. Щоб правильно вибрати транспорт для доставлення вантажів з Китаю, варто відштовхуватися від продукції, яку перевозите, потрібних термінів доставлення та обсягу вантажу.

Що впливає на термін доставлення

До списку факторів доставлення товарів з КНР входить кілька пунктів, які займають час і впливають на термін доставлення, а саме:

  1. Перевезення безпосередньо в Китаї: зі складу постачальника на склад компанії, яка переправляє вантажі. Звідти вирушають товари.
  2. Транспортний спосіб, який ви оберете для доставлення продукції. Кожен з них має індивідуальну швидкість.
  3. Прохід митної служби України.
  4. Доставлення прямо до дверей одержувача на адресу, яка була вказана одержувачем.

Важко сказати, скільки часу йде на вантажоперевезення з Китаю. На це впливає те, якому транспорту ви віддасте перевагу і скільки триватимуть етапи перераховані вище. 

Свята — невіддільна частина китайської культури і їх чимало, навряд чи вам відправлятимуть щось у такі дні. Повільна швидкість доставлення і в той час, коли проводяться з'їзди Компартії Китаю. Це також один із факторів, що впливають на швидкість. Служби безпеки проводять перевірку всіх вантажів, які відправляють із Китаю, тим самим уповільнюючи весь рух транспорту.

Морський спосіб вантажоперевезення в Україну

Перевезення товарів морем є найдоступнішим способом з усіх, тому підходить навіть для малого та середнього бізнесу. Ви можете замовити переправлення будь-якого вантажу на далекі відстані незалежно від його розмірів та ваги. Контейнеровози дуже габаритні та великі.

Для невеликих товарів замовники використовують консолідацію вантажів від UTEC Logistics. Такий спосіб передбачає розміщення замовлень від різних постачальників до одного контейнера. Він може заощадити ваш бюджет і час на розмитненні. Займає такий процес від 20 до 60 днів залежно від того, наскільки далеку відстань потрібно подолати судну з контейнерами. Логістична компанія UEC Logistics приймає замовлення на доставлення вантажів морським та іншими видами від 50 кг.

Доставлення літаком з Китаю

Якщо ви потребуєте оперативності, це найкращий варіант з усіх. У літака немає перешкод, крім погодних умов, він дістається найшвидше. Доставлення в повітрі займає усього 3-5 днів, але не всі вантажі можна так переправляти. Існує цілий список заборонених продуктів. Крім того, не можна за допомогою літака переправити надто габаритні та об'ємні вантажі. Авіадоставлення вантажів залежать від розташування системи аеропортів, смуг для зльоту та посадки.

Міжнародна компанія UTEC доставить ваш товар по небу в цілісності та безпеці в найближчі терміни. Авіаперевезення вважаються найнадійнішим способом з усіх. Товари страхуються та упаковуються кваліфікованими працівниками аеропортів. Найсуворіший контроль дозволяє замовнику не хвилюватися щодо безпеки посилки. У клієнта завжди є можливість відстежити замовлення в особистому кабінеті та отримати від компанії фотозвіт. Товар переправляють літаком, коли в пріоритеті знаходиться швидкість доставлення, ніж його ціна.

Вантажоперевезення з Китаю залізницею

Часто використовують залізничні колії для перевезення вантажу. Такий вид доставлення не найшвидший, зате дозволяє перевозити різні матеріали: сипкі, горючі, великогабаритні товари тощо. Займає вантажоперевезення залізничною магістраллю близько місяця, зате значно заощаджує ваші кошти. Залізниця має багато переваг. Найголовніше — незалежність від погодних умов, ніщо не завадить доставити ваше замовлення в строки.

Чартерні авіаперевезення

Отримати посилку, використовуючи чартер UTEC — чудова альтернатива звичайним авіадоставленням. Такий спосіб заощаджує ваш час і є максимально безпечним. Міжнародна компанія відправляє рейс із Китаю, що є унікальною пропозицією на українському логістичному ринку. На додачу компанія доставляє вантажі до США та країн Європи. Прогнозована ціна, відсутність перезавантажень, страхування вантажів надається цією компанією. Такі рейси літають на тиждень двічі чітко за графіком. Вантажні чартерні авіаперевезення є складним логістичним процесом. Він потребує роботи професіоналів. UTEC Logistics беруть усі питання та завдання на себе, щоб їхні клієнти займалися своїм бізнесом у цей час.

Мультимодальні перевезення в Україну з Китаю

Мультимодальні перевезення є доставленням, укладеним за одним договором, проте виконаним за допомогою двох і більше транспортів. Компанія відповідає за всі його етапи та контролює весь процес, навіть якщо він здійснений різними видами транспорту. Для замовлення всіх перерахованих вище послуг зв'яжіться з менеджером UTEC Logistics за номером на сайті або заповніть заявку.