Доставка з Китаю від UTEC Logistics — привід зайнятися своїм бізнесом прямо зараз

Новини 20.05.2022

Навіть у найтяжчі часи є сенс у тому, щоб шукати нові можливості та шляхи розвитку. Особливо, якщо від твого внеску залежить економіка рідної країни. Ми це зробили, запустивши новий логістичний маршрут з Китаю до України (авіа — до Польщі та авто — на територію нашої країни), тепер черга за вами. Перевезення відбуваються за 14 днів та можливі від 20 кг і це — дуже хороші умови, щоб ви могли стартувати зі своїм бізнесом чи відродити вже наявний. 

Оскільки зараз перевезення з Китаю дещо видозмінені та адаптовані до запитів часу, знаємо, що вам хотілося б дізнатися більше про них та й взагалі про можливості співпраці з Китаєм у нинішніх реаліях. Тому зібрали найпоширеніші питання, на які дав відповідь комерційний директор компанії — Євгеній Гнідаш.

Можливості та реалії бізнесу з Китаєм зараз — інтерв'ю з експертом

Які групи товарів та які обсяги вантажів мають найбільший попит сьогодні?

Найчастіше отримуємо запит на наступні категорії товарів з Китаю: електронні пристрої, гаджети, аксесуари до них, різноманітні комплектуючі, тюнінг, як-то, наприклад, «пластикова броня» для авто тощо. Також зараз є тренд на «небрендові» речі з Китаю, які недорого коштують та мають непогану якість без впізнаваності й розкрученості виробника.

Щодо обсягів: зараз частіше всього замовляють вантажі вагою від 20 до 100 кг. Це обумовлюється новими реаліями. По-перше, у багатьох бізнесів просто немає вільних коштів на великі об'єми замовлень. По-друге, підприємці не можуть повноцінно розуміти, як ринок відгукнеться на той чи інший товар. Тож оптимальним варіантом стає закупка маленькими партіями для того, щоб максимально зменшити ризики, проте частіша. Якщо раніше наші клієнти замовляли товар раз в місяць, то зараз планують робити це раз у 2-3 тижні. 

Як виглядає зараз маршрут доставки з Китаю до України?

Ми можемо з гордістю заявити, що потурбувалися та зробили максимально швидку доставку з Китаю — всього 14 днів, і товар вже у замовника. Все завдяки тому, що компанія створила повний цикл відправлення та доставки вантажів і повністю контролює його на кожному етапі. Завдяки наявності власного офісу та складу в Китаї, ми забираємо вантаж нашим транспортом і самі доставляємо його в аеропорт. З Китаю товар летить у Варшаву, де в нас також є офіс. Наші співробітники зустрічають вантаж і відправляють його на авто в Україну. Оскільки у перевезенні товару ми ні від кого не залежимо, це робить реальним термін у 2 тижні.

Чому зараз актуально везти саме з Китаю, а не з інших країн світу?

Тому що саме в Китаї знаходиться все виробництво. Якщо говорити про Європу, то там переважна більшість товарів теж замовляється. Доставка з США теж зараз не для всіх прийнятний варіант, оскільки там всі речі — 100% бренд і ціни на них вищі у десятки разів. 

 

Тож пропонуємо вам відкрити нові можливості для українського бізнесу і разом подбати про економіку країни. Співпраця з UTEC Logistics — чудовий спосіб позбавитися від значної кількості сумнівів та переживань, а також вберегти себе від ризиків.

Також нагадуємо, що наша компанія займається доставкою гуманітарної продукції по собівартості перевезення.