Особливості транспортування товарів з Азії

Новини 10.02.2022

Зміст статті

Доставлення товарів з Азії користується сьогодні великою популярністю. Це не дивно, адже на гуртових закупах багато підприємців суттєво економлять кошти: як на продукції, так і на логістиці. UTEC Logistics надає комплексні послуги з транспортування вантажів з Китаю, Японії, Гонконгу та країн Європи. Компанія має свій склад на території Гонконгу. UTEC Logistics працює індивідуально з кожним клієнтом, підбираючи комбінацію головних та додаткових послуг.

Які посилки допустимо та заборонено перевозити з Китаю в Україну

З Китаю дозволено доставляти в Україну товари, які не загрожують іншим вантажам і людям. Продукція вагою від 50 кг та будь-яких габаритів буде доставлена нашою компанією у призначені терміни в цілості та безпеці.

Разом з тим існує низка обмежень:

  • при використанні морського транспорту передбачається тривалий час доставлення, що виключає перевезення продуктів, які швидко псуються;
  • заборонено перевозити вибухонебезпечну продукцію, яка може детонувати під час трясіння та вібраційних впливів;
  • не можна транспортувати посилки, що забруднюють довкілля та видають сильний сморід.

Перевезення речовин та інших вантажів, заборонених законодавством України, не провадиться.

Найбільш популярний спосіб транспортування вантажів з Китаю в Україну

Складно однозначно виділити спосіб перевезення вантажів, що має найбільший попит. Кожен замовник має свої пріоритети, на які орієнтується при виборі транспорту. Провівши статистичні дослідження, експерти стверджують, що найпопулярнішими є морські перевезення.

Морські судна дозволяють переміщати великі обсяги товарів будь-яку відстань. Це найбільш безпечний та економічний спосіб транспортування вантажу. Весь процес відбувається поетапно. Кожен етап вимагає ретельної організації та контролю. Схема постачання вантажів морем така:

  1. Розміщення товарів у контейнерах та їхнє опечатування.
  2. Оформлення необхідної документації.
  3. Доставлення товару в порт залізницею або за допомогою контейнеровозу.
  4. Перевірка цілісності контейнерів у порту.
  5. Розміщення вантажу на судні.
  6. Після прибуття всі процедури здійснюються у зворотному порядку.

Існує варіант повного завантаження, коли все судно заповнене товаром одного замовника. Також передбачено збірне доставлення. І тут в одному контейнері розміщуються посилки різних клієнтів. Зазвичай це малогабаритні посилки.

Команда UTEC Logistics забезпечує безпеку та своєчасність транспортування довірених вантажів.

В основному транспортування морем влаштовує клієнтів, які не бажають витрачати багато коштів на логістичні послуги, але готові до довгого очікування посилки. Авіаперевезення кращі для замовників, яким вантаж необхідно отримати в найкоротший термін. При цьому швидкісне доставлення потребує додаткової оплати.

UTEC Logistics має налагоджений графік морських перевезень по всьому світу. Доставлення здійснюється з країн Європи, США, Китаю, Гонконгу, Японії та ін.

Компанія надає великий асортимент логістичних послуг, стежить за оптимізацією процесів, здійснює експедицію вантажів, оформлення та перевірку документації, консалтинг та своєчасну професійну підтримку клієнтів. За кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер. Є можливість відстежити переміщення посилки в особистому кабінеті.