Особливості організації авіаперевезень з Китаю

Новини 17.02.2022

Зміст статті

Авіаційне перевезення товарів з Китаю — найшвидший і найбезпечніший спосіб доставлення вантажів різної ваги та габаритів. Китайські аеропорти мають надзвичайно розвинену інфраструктуру і дають змогу здійснювати відправлення з різних населених пунктів. Компанія UTEC logistics вже багато років співпрацює з великими авіаперевізниками та надає професійні логістичні послуги з доставлення вантажу з Китаю своїм клієнтам. Завдяки великому досвіду та відповідальному ставленню до кожного клієнта, авіаперевезення з UTEC logistics максимально зручні, безпечні та надійні.

Розрахунок вартості авіатранспортування вантажу з Китаю

У ході багаторічної роботи у сфері авіаперевезень UTEC logistics визначила найбільш популярні у клієнтів напрями та налагодила співпрацю з великими перевізниками. Ціни компанії доступні та конкурентоспроможні.

За кожним клієнтом закріплюється особистий менеджер, який надає всі необхідні розрахунки та консультації.

Повітряним транспортом зазвичай переправляють цінні вантажі або коли потрібне швидке доставлення. Основні дані для визначення вартості транспортування:

  • вага та габарити посилки;
  • категорія вантажу;
  • відстань до пункту призначення;
  • терміновість.

Кожен окремий перевізник встановлює власний тариф, де враховуються також вантажність, габарити та місткість авіатранспорту.

Компанія UTEC logistics здійснює авіаперевезення вантажів вагою від 50 кг. При необхідності транспортувати товар з меншою вагою вартість послуги розраховується відповідно до мінімальної встановленої норми. Найбільш зручним варіантом є відправлення збірної посилки.

Терміни доставлення повітрям в основному залежатимуть від швидкості заповнення авіасудна, особливостей маршруту та стикування рейсів, а також віддаленості пункту призначення.

Зазвичай авіадоставлення вантажів із Китаю в Україну займає не більше ніж тиждень. За відсутності необхідності термінового доставлення можна використовувати мультимодальний спосіб перевезення, що допоможе знизити вартість послуги.

Які документи потрібно підготувати для доставлення вантажу повітрям

Для здійснення міжнародних перевезень потрібна наявність грамотно оформленої документації. Відповідно до типу вантажу, його призначення, пункту відправлення, способу транспортування та інших факторів підбирається пакет документів. Для підприємницької діяльності клієнту не обов'язково самостійно володіти всіма тонкощами процесів логістики. Для успішного проходження митниці можна скористатись послугами UTEC Logistics. Логістична компанія здатна комплексно підійти до транспортування вантажу. Є можливість здійснити експорт та імпорт товарів із різних країн з оформленням усіх необхідних документів.

Документація дає можливість:

  • зробити ідентифікацію вантажу;
  • відстежити місце знаходження посилки;
  • своєчасно пройти митницю;
  • підтвердити законність договору.

Залежно від способу транспортування та законодавчої бази країни перелік документації може змінюватися.

Основні документи для міжнародного вантажоперевезення з Китаю до України:

  1. Товарно-транспортна накладна (ТТН). Її унікальний номер дає можливість контролювати місцеперебування та пересування посилки.
  2. Комерційний invoice, необхідний для митного очищення вантажу, що повідомляє про умови угоди купівлі-продажу.
  3. Пакувальний лист, в якому вказується вага, кількість, асортимент та розмір товару.
  4. Технічна документація та сертифікати якості продукції.

Авіаперевезення з Китаю в Україну — потрібна послуга, популярність якої лише набирає обертів. Компанія UTEC logistics понад 14 років займається доставленням товарів із країн Азії, ЄС та США. Кожен клієнт може отримати індивідуальний комплекс послуг, який відповідає його запитам. Є можливість скористатися послугами великих авіакомпаній та чартерним рейсом. Співпрацюючи з UTEC logistics, ви можете одночасно вирішити безліч дрібних завдань, починаючи від спілкування з постачальником та закінчуючи експедицією вантажу та оформленням усієї необхідної документації.