Основні складності вантажних авіаперевезень

Новини 05.01.2022

Зміст статті

Основні складності вантажних авіаперевезень - фото

Транспортування вантажів за допомогою повітряних суден є найшвидшим і найнадійнішим способом переміщення партії товару на велику відстань. Вантажні лайнери здатні підняти у повітря величезні партії будь-якої продукції. При цьому їм не доводиться стояти у заторах через жвавий рух на магістралі. Міжнародна компанія UTEC Logistics пропонує логістичні послуги транспортування об'єктів по всьому світу. Авіаперевезення з Китаю в Україну дають можливість нашим клієнтам створити вигідний бізнес.

Переваги доставлення вантажів літаком

Однією з найважливіших переваг авіаперевезень є високошвидкісне переміщення об'єктів. Жоден інший транспортний засіб не розвиває подібних швидкостей. Вантажний літак мало залежить від рельєфу, жвавості доріг та віддаленості населених пунктів.

UTEC Logistics здійснює чартерні рейси Китай — Україна. За потреби ми переупаковуємо товар. Таким чином, ризик пошкодження вашої посилки мінімальний.

Здійснюємо доставлення вантажів від 50 кг. Наша компанія вітає політику чесних цін та не закладає у вартість послуг приховані платежі. Ми працюємо для вашого комфорту та намагаємось убезпечити своїх клієнтів від будь-яких труднощів та проблем.

Для здійснення міжнародного доставлення та задоволення всіх запитів замовника наші фахівці беруть до уваги максимальну кількість інформації про вантажі та очікуваний результат. Усі питання логістики компанія бере на себе. Для цього потрібні лише контактні дані постачальників, всі переговори з якими можете сміливо довірити нам.

Співробітники розрахункового відділу нададуть докладний кошторис, де буде враховано всі вигоди та ризики. Після узгодження та затвердження всіх питань ми зв'язуємось із постачальником для переговорів. З'ясування всіх нюансів щодо експорту та митниці, перевірка документації, навантаження на борт та перевезення посилок у місце призначення — є нашими обов'язками.

Логістика, всі основні транспортні складності й експедиція вантажу також входять у сферу діяльності підприємства. Імпортне оформлення митних документів здійснюється нашими співробітниками у всьому світі.

Особливості вантажного транспортування

Вантажоперевезення авіа користуються популярністю серед багатьох наших клієнтів по всьому світу. Такі послуги мають свої особливості:

  1. Короткий термін доставлення. Це особливо потрібно при переміщенні продуктів, які швидко псуються, відправлення термінової кореспонденції, цінних документів і об'єктів. Будь-який шлях між населеними пунктами літак долає за лічені години.
  2. Гарантія безпеки посилок. Під час транспортування повітряними суднами ризики пошкодження, псування та втрати вантажу зводяться до мінімуму. Об'єкти підлягають надійній фіксації, що унеможливлює випадкові падіння, тряску, вібраційні впливи.
  3. Митний контроль здійснюється у спрощеному вигляді. Товар перевіряють при завантаженні в літак і після прибуття до пункту видачі. Кілька транзитних розмежувань можна легко подолати.
  4. Авіаперевезення є універсальним видом доставлення. Такі перевезення дають можливість переміщення об'єктів практично з будь-якими параметрами. Розмір, вага, швидкість псування, чутливість до механічних та електромагнітних впливів — різні товари можна розмістити всередині вантажного лайнера.
  5. Можливість відстеження вантажів віддалено за допомогою моніторингової системи.
  6. Партію товару буде доставлено своєчасно.
  7. Наявність страховки на вантажі гарантує їхнє збереження. Професійні логісти завжди пропонують послуги зі страхування об'єктів перевезення.

Вантажні лайнери використовують за необхідності швидкого і надійного переміщення партії товару на великі відстані. Відносно висока вартість послуг окупиться швидкістю доставлення та повною безпекою товару.

Особливості вантажного транспортування - фото

Транспортування легковагових вантажів літаком

Щоб зробити мінімальними витрати клієнта, наші логісти:

  1. Здійснюють попередній розрахунок обсягу пакувань.
  2. Тару фіксують на максимально близькі один до одного відстані, залишаючи мінімальні прозори.
  3. Враховують масу брутто об'єктів та повної партії. Обсяг, який займає посилка, поділяють на сукупну вагу.
  4. Легковагові вантажі дуже невигідно перевозити поїздами або автотранспортними засобами через їх обсяги.

Легковагові вантажі часто характеризуються малою вагою при великому обсязі та нестандартними габаритами. При неправильному розрахунку обсягу доставлення може коштувати дуже дорого.

Специфіка авіаперевезень негабаритних та великовагових вантажів

Вантаж, маса якого перевищує 80 кг, називають важким. Великогабаритним називають об'єкт, розміри якого перевищують стандартні параметри навантажувального люка. Такі вантажі переміщують спеціальними лайнерами.

Перевезення таких об'єктів має низку особливостей:

  1. Відсутність упакування. Вантажі фіксують та переміщують за допомогою піддонів зі встановленими під ними брусами з дерева.
  2. Якщо товар упакований у тару, його обов'язково фіксують, щоб виключити випадкові пошкодження при перельоті.
  3. Граничними габаритами є довжина та висота не більше 6,4 м.

Авіатранспортування особливо важких чи негабаритних об'єктів відбувається повітряними суднами великої вантажності. У таких лайнерах обладнано великий люк для завантаження нестандартних товарів. Часто доставлення літаком у таких випадках є єдиним шляхом швидкого переправляння об'єктів за місцем призначення.

Авіадоставлення гарантує правильне навантаження та збереження ваших посилок. Міжнародна компанія UTEC Logistics займається усіма організаційними питаннями та підготовкою супровідних документів з дотриманням термінів доставлення.

Ми вже багато років займаємося організацією доставлення різних вантажів по всьому світу. Маємо відгуки багатьох вдячних клієнтів. Для того, щоб залишити заявку, зв'яжіться з нами через онлайн-майданчик або зателефонуйте за телефоном, який бачите на головній сторінці сайту. Ми прикладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений сервісом та результатом.