Доставка вантажів морем: актуальні умови та переваги цього виду перевезень

Новини 11.10.2022

Зміст статті

Що загальновідомо про доставку вантажів морем? Що це найбільш доступний, проте довготривалий вид перевезень. Та чи відомо вам, що при завчасному плануванні та організації доставки досвідченою компанією-експертом, це може бути для вас найкращим варіантом?

А щоб ви точно змогли зважити для себе всі «за» та «проти», ми опитали наших експертів та зібрали всю актуальну інформацію про морські вантажоперевезення в одній статті. 

Все, що потрібно знати про морські перевезення та співпрацю з UTEC Logistics

Які умови доставки вантажів морем зараз?

Терміни доставки — 45-50 днів.

Вага — від 50 кг.

Ціна — від 3$/кг.

Зважаючи на події останнього часу в Україні, логістичний маршрут зараз виглядає так: морем вантажі потрапляють до портів Польщі та Румунії, а з Європи відправляються до України траком. 

Чому перевезення морем — вигідно?

Для великих бізнесів, які постійно замовляють значні партії товару, перевага вибору доставки морем очевидна — цей вид перевезення приблизно в 4 рази дешевше, ніж відправка авіа. 

Тривалі терміни очікування вантажу також не стануть на заваді, адже завжди можна налагодити процес доставки за бажанням клієнта, щоб він отримував необхідний вантаж кожен тиждень. Наші менеджери допоможуть це організувати та підкажуть, коли краще робити замовлення. Тож жодних простоїв.

Які товари зараз возять морем та з яких країн? 

Найбільш популярні категорії товарів: аксесуари та комплектуючі, речі та крупногабаритні вантажі. Їх возять переважно з Китаю. Також нагадуємо, що перевага доставки морем у тому, що можна перевозити товари з батарейками та рідиною.

Які переваги має доставка морем з UTEC Logistics?

Ми багато працюємо для того, щоб організувати процес так, щоб він був максимально зручним та вигідним для наших клієнтів. І вже зараз можемо говорити про зручності, які ви отримаєте, скориставшись послугами нашої компанії. 

Перше, це наявність 3 офісів — в Китаї, Польщі, та Україні, де ретельно та продумано організовується весь ланцюжок перевезень: логістична та операційна підтримка надається в китайському офісі, транзитна робота виконується в польському. Таким чином ми завжди можемо відслідкувати замовлення наших клієнтів, надавати їм пріоритет та говорити про визначені терміни доставки.

Друге, проте не менш важливе те, що в нас постійно є заброньовані контейнери та місце для відправлення контейнера морем, тому вам не знадобиться довго чекати, поки вантаж вирушить у дорогу. 

Також нагадуємо, що зараз у нас доступна послуга «Пошук постачальника та викуп товару у Китаї», щоб ви могли позбавитися від ще однієї низки турбот. Звертайтеся за контактами, робіть комплексне замовлення і переконуйтеся самі, що закупівля товару ще ніколи не була такою приємною та простою справою.