ChatGPT + UTEC Logistics — it's a Match! Активно впроваджуємо в роботу останній здобуток нейромереж

Новини 27.02.2023

Зміст статті

18 лютого 2023 року. Якщо до цієї дати в Україні ще мало хто знав про лабораторію OpenAI та створений нею чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT, то зараз це чи не одна з найважливіших новин, яку активно обговорюють в мережі. Адже саме 18 лютого міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що ChatGPT став доступним для реєстрації користувачів з України. Ми в UTEC Logistics вже активно користуємося ним для допомоги в різноманітних задачах, а тому хочемо поділитися з вами досвідом нашої співпраці з цією новинкою.

Чому ChatGPT став настільки популярним? 

Усього за 2,5 місяці існування кількість користувачів чат-боту сягнула 100 млн. Для порівняння ТікТок набрав таку кількість за 9 місяців, а Instagram взагалі знадобилося 2,5 роки.

Ось декілька факторів, які, як ми гадаємо, зробили нейромережу такою привабливою для користувачів.

  1. Автономія. ChatGPT повністю самостійний. Він формулює чітку відповідь на конкретний запит з величезного масиву інформації, якою володіє. Крім того, за допомогою уточнювальних питань можна зробити відповідь більш визначеною та персоналізованою.
  2. Простий механізм користування. По суті ChatGPT нагадує класичні чат-боти в онлайн-маркетах чи банківських застосунках. Ставите питання — отримуєте відповідь. Проте в цьому випадку процес набагато більш вдосконалений та нагадує діалог, де ваш «співрозмовник» запам'ятовує хід бесіди, попередні запити та розуміє контекст.
  3. Широта використання. Зараз чат-бот найчастіше застосовують у діджитал-сфері, особливо, для оптимізації сайтів та контент-маркетингу. Проте його можливості практично необмежені й стануть в нагоді всюди, де є потреба в даних, аналізі та текстовому контенті. 

Як ми використовуємо ChatGPT?

Співробітники закордонних офісів UTEC Logistics мали можливість тестувати нейромережу з перших днів її запуску. Чат-бот використовували для розв`язання різних задач: пошуку ідей для рекламних кампаній, створення стратегії розвитку, пошуку та аналізу даних, наповнення сайтів та лендінгів контентом та багато чого іншого.

В українському офісі знали про чат та його можливості, вивчали всю доступну інформацію та з нетерпінням чекали запуску сервісу в Україні. Зараз чи не кожний співробітник компанії вже спробував ChatGPT та оцінив прорив у розвитку нейромереж. Проте на цьому ми не зупиняємося, і в найближчих планах — навчання взаємодії з чат-ботом, щоб повною мірою розкрити його можливості й використовувати в усіх напрямках роботи. 

Що чат-бот говорить про UTEC Logistics? 

Звісно ж, одне з найперших питань, які ми задали ChatGPT, було таким:

«Що ти можеш розповісти про компанію UTEC Logistics?».  

На що отримали наступну відповідь:

«UTEC — це українська логістична компанія, яка надає спектр послуг, пов'язаних з транспортуванням і логістикою. Послуги, які пропонує UTEC, включають:

  1. Експедирування: UTEC пропонує міжнародні перевезення та внутрішні транспортно-експедиційні послуги, включаючи повітряний, морський і наземний транспорт.
  2. Митне оформлення: Компанія здійснює послуги митного оформлення імпорту та експортні перевезення, допомагаючи забезпечити дотримання нормативних документів і звести до мінімуму затримки.
  3. Складування та дистрибуція: В UTEC працює мережа складів і розподільні центри, що пропонують зберігання, управління запасами та виконання замовлень послуг.
  4. Проєктна логістика: Компанія спеціалізується на плануванні та виконанні комплексу логістичних проєктів, включаючи перевезення великих та негабаритних вантажів.

UTEC потужно присутній в Україні та має мережу партнерів та агентів в інших країнах для підтримки його глобальних операцій. Компанія відома своєю високою якістю послуг і клієнтоорієнтованим підходом, а також має репутацію надійного логістичного провайдера в регіоні».

Отже, можемо сміливо говорити про те, що ChatGPT знає і радить нашу компанію, як гарний сервіс. А ми своєю чергою радимо його, як незамінного помічника у вашому бізнесі, який з кожним роком ставатиме тільки кращим та досконалішим!