Як знайти хорошого постачальника в Китаї

Новини 03.02.2022

Зміст статті

Не так просто привезти товар із закордонної країни, як здається на перший погляд. Китай дуже багатий на різноманітну продукцію, яку можна придбати за низькими цінами для продажу. Деякі позиції не відрізняються за якістю від товарів України та інших країн. Однак, якщо замовляти продукцію без посередника, можна дуже оступитися і потрапити в неприємну ситуацію. Наприклад, неперевірений товар може виявитися поганої якості, не тієї моделі або взагалі не доїхати. Компанія UTEC Logistics знаходить постачальників продукції з урахуванням індивідуальних побажань та потреб замовників.

Як доставити посилку з Китаю без посередників

Посередники — це компетентні компанії та люди у сфері логістики, які вміють грамотно та безпомилково знайти хорошого китайського постачальника. Ці фахівці контролюють весь процес купівлі, відправлення та відвантаження продукції. Вони знають, як уникнути всіх можливих ризиків, і шукають постачальників у різних країнах. Беруть на себе всі юридичні та організаційні моменти, посилаючись на заявку замовника та його запити. Ці логістичні послуги вимагають оплати.

Без посередника можна напоротися на ошуканців або зіткнутися з мовним бар'єром, наприклад. Виникають проблеми найчастіше після підписання договору про співпрацю. Постачальники можуть зривати терміни, відправляти товар невідповідної якості, шахраювати із документацією та багато іншого.

Тому логістична компанія UTEC Logistics вже багато років допомагає своїм клієнтам у цьому процесі. Щоб уникнути проблем, варто замовити доставлення вантажу з Китаю саме у них. Вам не доведеться витрачати кошти для того, щоб найняти юриста, перекладача тощо. Компанія є міжнародною, її представництва розташовані у США, Китаї, Європі. Практично весь контингент співробітників — це місцеві жителі країн, де розташовані офіси. Відповідно, для них немає мовного бар'єра, що є особливо актуальним для роботи з китайськими постачальниками, адже іноді люди звідти не знають навіть англійської.

Дохід вашого бізнесу із залученням виробників з КНР

Схема заробітку індивідуальна. Вам потрібно орієнтуватися на те, який вид товару потрібний і скільки.

Список дій у такій справі приблизно однаковий, а саме:

  1. Безперечно, спочатку вам потрібно знайти постачальника. Проте варто врахувати, з ким саме ви матимете справу. Якщо працювати з виробником, необхідно укласти контракт та брати товар великими партіями, а саме не менше ніж 500 одиниць товару. Деякі з них не працюють безпосередньо із замовником, лише через посередників. З великими гуртовиками варто працювати, якщо вам потрібна велика партія певного бренду (вони закуповують товар у виробника та продають частинами). Роздрібні торговці завжди продають товари в невеликих чи середніх кількостях різних виробництв.
  2. Заплатити за товар, який замовляєте. При цьому слід укласти контракт із постачальником та обговорити всі умови угоди.
  3. Доставити ваш товар. Це можна зробити за допомогою різних видів транспорту, від чого коливатиметься вартість та швидкість доставлення.
  4. Продати продукцію в Україні. Зробити націнку на товар за вигідними для вас умовами. Ціна може збільшитись у розмірі до 500%.

UTEC Logistics допоможе вам з доставленням товару. Наша міжнародна компанія бере всі питання щодо логістики на себе від А до Я, щоб допомогти своєму клієнту уникнути труднощів. Все, що знадобиться для максимально комфортного обслуговування — контакт постачальника, з яким ви хочете почати роботу. Відправляються чартерні рейси, здійснюється доставлення з Гонконгу, де знаходиться склад компанії, максимально швидко, якщо вам потрібна оперативність.

Чому працювати з китайськими виробниками вигідно

Усі підприємці шукають найвигідніші пропозиції для своїх компаній. Закупівля товарів у китайських продавців та фабрик популярна через ряд плюсів:

  1. Оплата дешевша, ніж скрізь. Не всі товари в Піднебесній роблять із добрих матеріалів. Коштом економії на зарплатах працівникам у цеху та високій продуктивності вони продають товар дешевше, ніж в інших країнах.
  2. Величезний асортимент. Можна придбати все, що захочеш. Майже у всіх містах Китаю є якесь виробництво.
  3. Доставлення. З КНР можна перевезти товар до будь-якої країни світу.
  4. Гарне ставлення до клієнтів. Китайські постачальники завжди орієнтуються на бажання своїх клієнтів. Їм важливий і дорогий добрий авторитет через бажання більше продати та високу конкуренцію.

Такі переваги приваблюють безліч нових покупців саме у КНР. І з кожним роком показник попиту продаж китайської продукції зростає. Для додаткової вигоди ви можете використовувати консолідацію вантажів від UTEC Logistics. Вона дозволяє замовити партію товару дешевше, ніж у звичайний спосіб. На складах поєднують усі одиниці вашого постачання в одну.

Наприклад, якщо вам потрібно доставити кілька партій товару у різних постачальників, можна об'єднати їх в одне замовлення і помістити в один контейнер. Також це допоможе заощадити не лише гроші, а й час. Розмитнення пройде швидше, адже всі документи будуть оформлені на все одразу. Залишіть заявку на їхньому сайті для замовлення такої послуги.

Як знайти постачальників, не виходячи з дому

Якщо ви не бажаєте їхати в Китай за пошуком товарів, ви можете зробити це дистанційно за допомогою спеціальних сайтів. Є величезний ризик покупки неякісного товару, який не так виглядає, з дивним запахом або не відповідає опису та розміру. Враховуючи те, що це майбутня частина вашого заробітку, варто переконатись у надійності всіх його учасників.

Поради щодо вибору постачальника за допомогою спеціальних сайтів:

  1. Завжди звертайте увагу на рейтинг продавця. У постачальників, які на ринку вже довго і продають якісний товар, він завжди високий. Подивіться, як довго продавець залучений до цієї сфери, чи має досвід.
  2. Порівнюйте вартість. Можуть бути випадки, коли товар, який є дорожчим, можна замовити з безплатним доставленням, а дешевший — із платним. Вибирайте товар із меншою вартістю, посилаючись на рейтинг.
  3. Не забувайте подивитись на каталог та кількість замовлень у передбачуваного постачальника. Хороший знак, коли їх багато.
  4. Обов'язково прочитайте відгуки про конкретний товар з каталогу. Намагайтеся знайти фото для того, щоб подивитися, як виглядає товар у житті. Звісно ж, відгуки повинні бути позитивними.
  5. Дивіться вартість доставлення. Добре, коли воно безплатне. Але можуть бути випадки, коли вигідніше купити товар із платним.

Оплату вносьте лише після перевірки продавця в такий спосіб.

Міжнародна компанія UTEC Logistics надає послугу такого пошуку для своїх клієнтів. Завдяки знанням професіоналів про культуру, менталітет, цінності та звички місцевих жителів Китаю та багаторічний досвід, вони знайдуть вам надійного постачальника, з яким можливі приємні переговори та вигідні домовленості.

Співробітники компанії виконують низку дій:

  • підбирають найкращого продавця із бази постачальників;
  • повністю вивчають ціни та асортимент продукції;
  • перевіряють ліцензію на експорт;
  • порівнюють контактні та юридичні дані;
  • з'ясовують умови співпраці із партнерами з-за кордону;
  • надають звіт про все замовнику.

Ви будете в захваті від свого замовлення, якщо вам допоможуть у цьому UTEC Logistics. Воно прибуде у терміни, якісне та від надійного постачальника.

Як шукати постачальників у Китаї

Не завжди виходить успішно підібрати постачальника за допомогою вебсайтів. Та є інші способи пошуку:

  1. Не забувайте про те, що можна запитати поради у колег, які також працюють у даній ніші. Швидше за все, вони дадуть вам перевірений варіант.
  2. Шукайте у пошуковій системі. Відсортуйте тих, хто сподобався вам найбільше, судячи з рейтингу, відгуків та товару. І далі зробіть пробне замовлення.
  3. Виставки. Якщо ж у вас у місті відбуваються такі заходи, ви особисто познайомитеся з постачальниками та дізнаєтеся їхні контакти. Ви можете поїхати чи полетіти в іншу країну на таку виставку, якщо вам це необхідно або у вашому місті не проводять таких заходів? Може знадобитися перекладач або знання мови країни, до якої ви поїдете.
  4. Якщо ж вам не проблема полетіти в Китай, відвідуйте гуртові ринки. У великих містах Китаю в таких місцях можна знайти товари за ціною, нижчою від роздрібної. Вони найчастіше розташовані там, де ходить багато людей. На який ринок поїхати залежить від того, яка продукція вам потрібна. Кожна провінція КНР має свою категорію товару.
  5. Відвідуйте заводи. Майже всі можна відвідати з екскурсоводом і детально дізнатися про те чи інше виробництво, процес роботи. Вирушайте в ті провінції, де виготовляється товар, який підходить для обраної вами ніші. У таких місцях можна дізнатися контакти представників виробництва та налагодити подальшу співпрацю.

Звертайтеся до компанії UTEC Logistics, щоб не робити всі ці дії самостійно. Вони допоможуть вам з вибором та нададуть якісний консалтинг з логістики. Замовити міжнародне доставлення можна, звернувшись на сайт і заповнивши форму. Співпраця з торгівлею — це основа економічної діяльності успішного бізнесу.

Перевірка постачальника з Китаю

Після визначення постачальника, який відповідає вам за всіма критеріями, варто перевірити його продукцію. Спочатку дізнайтесь про всі умови співпраці. Чи потрібно укладати контракт, яка вага закупівлі мінімальна, скільки часу буде доставлення і яким способом. Не всі партнери та продавці заслуговують на вашу довіру тому, якщо ви вирішили самі шукати постачальника, будьте уважні та обережні.

По-друге, здійсніть пробну покупку для перевірки якості товару та благонадійності продавця. Оцінюйте репутацію за такими пунктами:

  1. Зверніть увагу на відгуки на сторонніх вебсайтах. Якщо є можливість, зв'яжіться із людьми, які вже замовляли товари у конкретного продавця, вони можуть поділитись своїми думками та досвідом.
  2. Ведіть діалог із постачальником. Слід розпитати все, що вас цікавить, наприклад, чи можливо повернути замовлення, якщо воно не відповідає якості. Проаналізуйте, з якою швидкістю продавець відповідає в особистому чаті і як часто перевіряє свою сторінку.
  3. Коли до вас прийде пробна партія, оцініть, чи підходить вона вам і відповідає заявленому опису. Візьміть до уваги, скільки часу займає відвантаження. Якщо потенційний партнер не дурить, це займе не більше ніж два дні. Якщо кількості часу побільшало, швидше за все це не його виробництво, він є посередником.

Намагайтеся спочатку замовити невелику партію товару. Не варто ризикувати й замовляти одразу велику кількість продукту.

Підіб'ємо підсумки

Знайти гідного постачальника в Китаї не так легко, варто пам'ятати про уважність та обережність. Для початку перевірте надійність продавця. Тільки після того, як переконаєтеся в легальності послуг, робіть купівлю партії товару.

Варто не забувати, що логістика — справді важкий процес. Для повної безпеки він потребує підходу професіоналів.

Персонал UTEC Logistics зробить цей процес легшим для вас та оформить усі документи: від юридичних формальностей до доставлення самостійно. Використовуючи послуги наших логістів як посередників, ви мінімізуєте ризик пошкодження товару при перевезенні. Ми лідери з постачання з Китаю авіарейсами в Україну, також здійснюємо перевезення від 50 кг із США та Європи.

Міжнародна компанія завжди чітко та чесно говорить про ціну своїх послуг, яка до закінчення операції залишається незмінною. Перейдіть на сайт, щоб заповнити форму для заявки, або зателефонуйте менеджеру.