Секрет успішної роботи з китайцями

Новини 10.07.2015

За багаторічну роботу з представниками КНР з доставки з Китаю в Україну, команда UTEC Logistics не раз підтверджувала, яка незвичайна китайська нація, коли справа стосується ведення бізнесу. Якщо ви надумали мати справу з китайцями, вас будуть випробовувати, і не один раз.

Як виявилося, «істина у вині» — принцип, яким керуються китайські бізнесмени. Якщо вас запросили в ресторан обговорити обставини угоди, будьте готові пити китайську горілку буквально склянками. Західного гостя обов’язково викличуть на так зване змагання «один на один», де потрібно буде випити велику кількість алкоголю до дна разом з викликав вас на це витончене тестування. Робиться це з метою, щоб майбутній партнер здався себе у всій красі, був перевірений «на вошивість». Все, що ви можете сказати в стані сп’яніння, потім буде використано проти вас на перемовинах.

Тому, якщо ви не хочете обмішуріться ще на стадії перемовин — готуйте організм. А краще, зверніться до UTEC Logistics, ми допоможемо з пошуком постачальників у Китаї і надамо допомогу в організації бізнесу. Так що ви зможете зберегти свою печінку та заробити!