Постачання комплектуючих для безпілотників з Китаю

Новини 24.04.2024

Зміст статті

Сьогодні час набув особливого значення. Логістика — це досить складний та багатопрофільний процес, що потребує експертного підходу та багаторічного досвіду. Ми, міжнародна логістична компанія UTEC, вже 17 років здійснюємо перевезення і доставляємо вантажі зі всього світу в Україну. З нами можливі всі види доставки: авіадоставка, залізничні, автомобільні і морські перевезення, експрес-доставка з Китаю, мультимодальні вантажні перевезення. Тисячі вдалих угод, довіра топових українських компаній, комплексний підхід та нестандартні рішення вирізняють наш сервіс серед інших.

Митне оформлення вантажів

Зараз гостро постає питання щодо швидкого постачання комплектуючих для дронів із Китаю. Компанія UTEC має можливості для надійного перевезення важливих деталей і запчастин для безпілотників. У нас широка база перевірених постачальників. Ви можете ознайомитися з відгуками клієнтів, а також впевнитися в гарантіях нашої надійності.

Ми відповідаємо за усі процеси доставки і логістичні етапи, щоб ви могли займатися важливими справами і вирішувати інші питання, не турбуючись про якість і швидкість перевезень. Налагоджена співпраця зберігає дорогоцінний час.

Постачання комплектуючих для безпілотників з Китаю

FPV-дрони та дрони-розвідники — це одні з головних засобів боротьби на фронті. Ось чому:

  • це досить економне рішення, що застосовується у війні дронів;
  • ці БПЛА досить швидкі і маневрені завдяки зручним камерам, аккумуляторам й двигунам;
  • FPV-безплітоники вирізняються підвищеною стійкістю до засобів РЕБ. 

Щодня українські майстри збирають десятки таких апаратів. Процес переважно складається зі збірки замовлених комплектуючих. З набору необхідних запчастин збирають квадрокоптер, який незабаром почне виконувати свою місію. Для цього потрібно бути впевненим в ефективності та функціональності отриманих комплектуючих. Наша компанія усіляко підтримує країну, швидко і безперешкодно доставляючи вантажі з наборами запчастин для дронів замовникам.

Прості деталі можна виготовити самостійно, але камери, мотори, антени чи двигуни краще замовляти за кордоном, переважно в Китаї. Зважаючи на велику кількість нюансів та можливих перешкод під час замовлення, наше головне завдання — домовитися з китайським постачальником. Ми відповідаємо за усі перемовини і ключові рішення для успішної угоди. 

В результаті ви отримаєте від UTEC експертну допомогу у підборі і викупі потрібних запчастин для FPV, оформлену документацію і звітність, а також доставку до місця призначення.

Поширені проблеми у логістиці

Логістика товарів з Китаю потребує особливої уваги, а іноді й індивідуального підходу. Статистика демонструє, що замовники часто стикаються з різноманітними проблемами ще на етапі підбору або вже під час укладення угод. Переважна більшість стосується:

  • неякісної дистрибуції товарів;
  • оформлення замовлення з допущенням серйозних помилок і неточностей;
  • неузгоджених і тривалих затримок доставки комплектуючих;
  • пошкодження товару при перевезеннях;
  • поверхневої інспекції і контролю умов доставки деталей;
  • відсутності складського зберігання;
  • митного оформлення та податкових питань, невідповідності сертифікатів;
  • порушення пунктів страхування;
  • розбіжностей при намаганні домовитися з постачальником;
  • політичних обставин. 

Наша команда відповідає за комфортний і зручний сервіс, вирішує будь-які з перелічених проблем оперативно і пропонує всі види комплексних послуг, щоб ви отримали вантаж вчасно і без перешкод. 

Митне оформлення вантажів

Переваги співпраці з нами

Ми вирішуємо логістичні питання будь-якої складності і привозимо запчастини для дронів вчасно. Інші переваги співпраці з нами: 

  • перевірена база постачальників комплектуючих для дронів у Китаї;
  • надійні та перевірені партнери в авіаперевезеннях;
  • страхування вантажів; 
  • персональна підтримка для кожного клієнта;
  • можливість відслідковувати вантаж протягом усього шляху доставки;
  • законне перевезення та надання комплекту документів для кожного вантажу;
  • спеціальна система контролю партнерів, контрагентів задля безпеки;
  • складські послуги для безпечного збереження товару і повна перевірка замовлення; 
  • зручні терміни: від економ-варіантів до експрес-перевезень;
  • спеціальні тарифи і знижки для постійних клієнтів;
  • можливість доставки як консолідованих вантажів, так і окремих контейнерів. 

За довгий час нашої роботи ми стикались з багатьма непередбачуваними ситуаціями, завдяки чому навчились вирішувати навіть складні питання у логістиці та міжнародній торгівлі.

Найбільш запитувані комплектуючі

Функціональність та робочий стан дронів залежить від вибору якісних комплектуючих. Якісні компоненти дають змогу налаштувати і використовувати безпілотники для безперебійних вильотів. Сьогодні на ринку затребувані наступні деталі для дронів:

  • Мотори, які пов'язані безпосередньо з обертанням пропелерів. У цьому питанні важлива максимальна потужність та міцність матеріалів. Ефективними залишаються і колекторні, і безколекторні двигуни. 
  • Акумулятори, що відповідають за живлення FPV-дронів. Оригінальний і надійний акумулятор — це гарантія стовідсоткової продуктивності пристроїв.
  • Пропелери, що забезпечують тягу для пересування безпілотників.
  • Контролери — це центральна система управління дронами. Вони передають команди моторам, пропелерам, відповідаючи за точність і швидкість пересування апарату. 
  • Антени для передачі відеосигналів з FPV-квадрокоптерів. Вони забезпечують надійний зв'язок між приймачем і передавачем, що впливає на рівень сигналу. Антени призначені для різних частот.
  • Рюкзаки для дронів — обов'язковий аксесуар для пілотів. Сумки створені для безпечного перевезення набору обладнання, захисту від ударів і пошкоджень, а також зручного транспортування.

Більшість запчастин залишаються необхідними і в процесі використання, а не тільки на етапах збору квадрокоптерів. Для того, щоб дрон відмінно виконав своє завдання, а під час експлуатації не виникало проблем, варто вибирати оригінальну і безпечну продукцію. Наші бази постачальників в Китаї – це перевірені компанії, які реалізують товари з найвищими показниками якості. 



Комплектуючі

Україна, грн (мін-макс)

Китай, грн (мін-макс)

Камера DJI Mavic 3

22 000-26 000

17 000-20 000

Запасний акумулятор DJI Mavic 3

7 000-8 000

4 500-5 500

Пульт керування DJI Mavic 3

7 500-8 500

5 000-6 000

Пропелери DJI Mavic 3 (4 шт.)

1 400-1 600

900-1 100

Окуляри DJI FPV Goggles V2

18 000-20 000

12 000-14 000

Відеопередавач DJI FPV Air Unit

8 000-9 000

5 500-6 500

UTEC домовиться, оформить важливу документацію, викупить товар і проінспектує його за всіма характеристиками, вирішить низку логістичних питань і доставить комплектуючі для безпілотників зручним способом.

Митне оформлення вантажів

Для вас працює якісна клієнтська підтримка, що відповість на будь які запитання щодо замовлення деталей для дронів в Україну. 

Чому обирають нас

Ваше завдання полягає лише в тому, щоб вибрати потрібні комплектуючі та вказати особливі побажання. Ми детально пропрацьовуємо логістичні процеси, комбінуємо основні і додаткові послуги, щоб запропонувати вигідний й ефективний варіант доставки в Україну. Розрахунок вартості перевезень відбувається з урахуванням знижок для постійних клієнтів.

Ми виконуємо замовлення будь-якого ступеня складності. Співпраця з транспортними компаніями по всьому світу — одна з наших переваг. Логістика UTEC — це безпечно, швидко і досконало. Наближаємо перемогу разом!