Осінь 2022: тренди міжнародної доставки

Новини 05.09.2022

Літній сезон завершено, тому ми готові розповісти, що актуально для доставки цієї осені. На жаль, сучасні реалії вносять свої корективи, тому замість зростання попиту на новорічні костюми, іграшки та інші святкові атрибути, як це спостерігалося ще торік, вектор потреб змістився на інші речі. Що й звідки замовляють та якою має бути доставка, розповідає комерційний директор UTEC Logistics — Євген Гнідаш. 

Які товари зараз мають найбільший попит у закупці?

Зважаючи на воєнні дії в Україні, найбільш затребуваним зараз є військове спорядження: каски, чохли бронежилетів, плитоноски, шоломи, окуляри нічного бачення, невеликі дрони та інші так необхідні нашим захисникам речі.

На другому місці по запитах знаходиться електроніка: мобільні телефони, планшети, електронні сигарети, модеми — ці товари не втрачають своєї популярності.

Завершує трійку лідерів категорія одягу.

З яких країн найчастіше замовляють і чому?

Замовляють переважно з Китаю, тому що там найкраще співвідношення якості та вартості товарів. А швидкі терміни доставки та об'єми від 20 кг дозволяють завчасно планувати свої замовлення та стабільно розвивати бізнес. 

Що UTEC Logistics може запропонувати своїм клієнтам?

Пошук постачальника, викуп товару, гнучкі умови перевезення і найголовніше — швидку доставку з Китаю до 14 днів. Все завдяки нашим 3 складам, які знаходяться в Польщі, Китаї та Україні й дозволяють максимально контролювати та оперативно обробляти замовлення наших клієнтів. 

Нагадуємо, що зараз ви можете обрати з таких видів доставки (під ключ): авіа — 12-16 днів, від 20 кг та море — 50-60 днів від 50 кг. Тож доставляйте разом з нами, щоб розвивати українські бізнеси та спільно наближати перемогу й відродження нашої країни!