Доставка морем з Китаю від UTEC Logistics — великі об'єми та вигідна ціна

Новини 29.06.2022

Шляхи та умови перевезення вантажів з Піднебесної можуть кардинально відрізнятися. Для когось важливе регулярне отримання невеликих партій товару у визначені терміни. Інші підприємці потребують великі обсяги продукції та готові чекати її прибуття, розпланувавши все наперед на декілька місяців. Перші обирають швидкість, а другі орієнтуються на доступність. І саме для останніх UTEC Logistics пропонує доставку вантажів з Китаю морем. 

 

А щоб ви могли отримати максимум інформації про цю послугу та її переваги у порівнянні з іншими видами доставки, підготували для вас ексклюзивне інтерв'ю з комерційним директором компанії — Євгенієм Гнідашем.

Що потрібно знати про морські перевезення з Китаю — відповідає комерційний директор UTEC Logistics

Які умови та особливості доставки морем з Китаю зараз?

Перевезення морськими шляхами можливе для замовлень вантажів від 50 кг. Термін доставки — від 55 днів. Зважаючи на останні реалії, дещо змінився логістичний шлях — з Китаю товар відправляється в Європу, а звідти вантажі доставляються до кінцевого пункту призначення траком. 

У чому полягають переваги доставки морем?

Перша й найголовніша перевага — це ціна. Перевезення морськими шляхами обійдеться клієнту приблизно в 3 рази дешевше, ніж авіадоставка. 

Ще один плюс полягає в тому, що морем можна перевозити товари з батарейками та рідиною. 

Для кого підходить доставка з Китаю морем? 

Це може бути цікаво підприємцям, які займаються великим та спланованим бізнесом. Вони можуть заздалегідь підрахувати, коли закінчиться певний товар замовити його велику партію наперед, попри довгий транзитний проміжок часу. Натомість для ФОПів невеликих компаній це не дуже актуально, оскільки вони переважно роблять акцент на товари з вау-ефектом, які потрібно швидко доставити, першими вийти з ними на ринок та вигідно продати. Тому нагадуємо, що для останніх у нас є окрема пропозиція — авіадоставка «Китай поруч» — від 20 кг за 14 днів. 

Які переваги мають клієнти з доставкою морем від UTEC Logistics?

Оскільки в UTEC Logistics є власні офіс та склад в Китаї, ми повністю тримаємо весь процес перевезення під контролем, відправляючи свій контейнер до пункту призначення. А налаштований канал передачі вантажу з нашого китайського офісу до китайського порту дозволяє робити все якісно, ретельно та без зайвих затримок.


Понад 14 років досвіду у роботі з Китаєм зробили команду UTEC Logistics справжніми експертами з таких перевезень. Тож замовляйте доставку вантажів з Піднебесної морем за максимально доступною ціною, а ми потурбуємося про все інше!