Китай поруч — коли це доставка від UTEC Logistics

Новини 12.09.2022

Напрямок Китаю був і залишається для бізнесу одним із найбільш затребуваних, попри всі пертурбації та оновлення трендів. І тому є пояснення: ідеальне співвідношення вартості та якості, грандіозний асортимент завдяки тому, що там знаходиться все виробництво, та, чи не найголовніше, — невеликі, чітко визначені терміни доставки. 

Спеціалісти UTEC Logistics знають, як «люди справи» цінують і поважають останній пункт. Тому вирішили нагадати про наш спеціально розроблений маршрут, який дозволяє доставити товари з Піднебесної усього за 14 днів — «Китай поруч». 

Що потрібно знати про цей маршрут?

Які об'єми вантажів? Доставляємо від 20 кг, щоб ви могли максимально зменшити ризики, спробувати щось нове для свого бізнесу та спланувати подальшу стратегію розвитку.

Яка вартість доставки з Китаю? Ціна на авіаперевезення з Китаю розраховується у кожному випадку окремо, залежно від замовлення, і стартує від 12$/кг. 

Як відбувається доставка? Вантажі потрапляють з Китаю в Польщу (за необхідності до інших країн ЄС) за допомогою авіа, звідти автотранспортом вирушають в Україну до свого замовника. 

Чому так швидко? Маємо власний офіс та склад в Китаї, а також офіс у Польщі, завдяки чому можемо контролювати процес на кожному етапі. Під час перевезення товару ми не залежимо від посередників, організовуємо все самі й у максимально короткі терміни. 

Що варто замовити? Зараз у тренді військове спорядження, різноманітні гаджети, аксесуари та комплектуючі до них, а також одяг. 

За необхідності допоможемо вам у пошуку постачальника, викупі та заборі товарів, а також розвязанні інших питань, які дозволять зробити процес доставки з Китаю максимально безпроблемним та комфортним для вас. Адже ми разом працюємо для розвитку економіки України!