Кейс місяця: Як ми доставили антидронову рушницю

Кейси 12.06.2024

Друзі, якщо хтось хотів підтвердження, що UTEC - це команда супергероїв, розказуємо епічну історію. 

Трохи контексту. Нещодавно отримали замовлення – доставити в Україну антидронову рушницю.

Що це таке? Вкрай розумний пристрій, який може зупинити ворожий дрон одним натисканням кнопки. Рушниця блокує сигнали між дроном та його оператором, змушуючи дрон приземлитися або повернутися до точки запуску. 

Повертаємось до нашого кейсу. У клієнта була відсутня експортна військова ліцензія. Уявіть, що хочете здолати дракона, але не маєте меча. Це приблизно те саме, тільки замість дракона митний контроль.

Маршрут через це довелось перероблювати. Деталі не розкажемо, піклуємось про конфіденційні дані клієнта. Знайте лиш, що цей шлях нагадував справжній квест мандрівника.

Наступний крок - документи. Ми змогли проявити справжні дива індивідуального підходу і оминання бюрократичних пасток. Всі лаври команді UTEC! 

Здогадаєтесь, за скільки ми доставили рушницю до Києва? Всього за 18 днів! Для такого завдання з зірочкою, це супершвидкість.

Пам’ятаєте, на початку тексту називали UTEC командою супергероїв? Маєте доказ! Саме час для гучних оплесків.

Не забудьте поділитися цією історією з друзями! А ще краще, довірте UTEC доставку своїх унікальних вантажів. З нами ви переконаєтесь, що логістика може бути не тільки ефективною, а й захоплюючою!