Доставка за умовами DDP — найбезпечніший та найзручніший спосіб міжнародних перевезень?

Новини 01.07.2020

Часто замовлення міжнародної доставки з Китаю чи США може супроводжуватись чималими витратами як грошей, так і часу, “паперовою роботою”, затримками чи навіть конфіскацією вантажу. Але для тих замовників, які хочуть позбутись зайвих клопотів, а разом з тим зекономити, оптимізувавши свої витрати, існує доставка за умовами Інкотермс DDP. Що це таке?

DDP, тобто Delivered, Duty Paid (англ. “доставлено, мито сплачене”) — це набір умов, який передбачає максимальну відповідальність продавця за процес доставки вантажу, допоки він не буде переданий замовнику.  Це включає контроль за всіма етапами доставки, митне очищення, а також покриття митних зборів та інших витрат. Таким чином, якщо клієнт замовляє доставку DDP, то він отримує комплексне обслуговування й платить виключно за саму послугу, потрібно лише надати документи:

  • Інвойс
  • Пакувальний лист
  • Вказівку торгової марки і виробника замовленого товару, яка документально підтверджує відповідність вантажу

Тому DDP можна вважати однією з найзручніших та найбезпечніших умов міжнародних перевезень.

  • Висока безпека, мінімальний ризик затримки чи конфіскації товару на митниці
  • Гарантована доставка в чітко визначені строки
  • Оптимізовані витрати, які дозволяють економити чималі кошти
  • Повністю офіційне оформлення, а значить — відсутність проблем зі зберіганням та збутом товару

Тому ця процедура буде доречна для усіх підприємців з малого, середнього та великого бізнесу, юридичним та фізичним особам, а також тим, хто веде ВЕД як ФОП.

Міжнародна компанія UTEC Logistics пропонує послугу комплексної доставки за умовами DDP з Китаю та США в Україну. Гарантоване прибуття вантажу в Україні, вигідні умови, оптимізація витрат та широкий спектр додаткових послуг для наших клієнтів — все це UTEC Logistics.