Новий логістичний маршрут сучасності — «Китай поруч». Авіадоставка в Україну за 14 днів від 20 кг

Новини 04.05.2022

Зміст статті

Пошук нових можливостей, а також розробка оптимальних шляхів доставки вантажів з Китаю в Україну — важлива задача, яка стояла перед командою UTEC Logistics. Адже її успішне вирішення — наш внесок для відродження економіки України, зокрема, розвитку сегментів ринку, орієнтованих на доставку з Китаю чи інших країн світу, на яких компанія знається і спеціалізується. Результатом став запуск нового логістичного авіамаршруту з Китаю до України через Польщу — «Китай поруч».

Особливості та переваги доставки «Китай поруч» 

Прагнення до підтримки економіки країни нерозривно пов'язані зі страхами, ризиками та сумнівами, з якими наші клієнти бояться зіштовхнутися на шляху свого розвитку і відновлення бізнесу. «Китай поруч» — продукт, який здатний задовольнити основні запити й потреби підприємців та відповідає реаліям сьогодення. 

Детальніше про умови його виникнення й реалізації розповідає СЕО компанії — Роман Базакін.

«Попри те, що традиційні канали постачання зазнали критичних змін і багато гравців логістичної галузі на фоні військових дій тимчасово призупинили свою діяльність, UTEC Logistics шукає нові можливості в складних реаліях ринку. Оскільки умови змінилися радикально, а саме, українське небо стало закритим для літаків, ми знайшли можливість здійснення доставки з Китаю до України через Польщу та інші країни ЄС. Проте ми пішли далі й постаралися максимально скоротити термін доставки й зробити так, щоб вантажі потрапляли до наших клієнтів вже через 14 днів. В сьогоднішніх умовах це непросто, але ми готові й залучили весь необхідний ресурс для забезпечення доставки в декларований термін».

Крім швидких термінів доставки, ще однією особливістю нового маршруту стало зменшення порогу відправлення вантажу. Тепер авіаперевезення з Китаю можливі вже від 20 кг.

Отже, доставка вантажів з Китаю в Україну (за допомогою авіа до Польщі та авто на територію нашої країни) — «Китай поруч» можлива вже за 14 днів та від 20 кг.

Приєднуйтеся до співпраці з UTEC Logistics, щоб першими скористатися перевагами нового маршруту.