Подорож комплектуючих для БПЛА: з Китаю до України зі шкарпетками та іншими пригодами

Кейси 10.11.2023

Хочемо розповісти вам історію однієї доставки, яка перетворилася на справжній детектив з позитивним фіналом, все завдяки продуманій та згуртованій роботі команди UTEC Logistics. Один із наших клієнтів, виробник безпілотних літальних апаратів, потребував доставки комплектуючих з Китаю в Україну через Польщу. 

Ми зустріли вантаж в Польщі, аж раптом виявилося, що в одній з коробок запчастини були відсутні, а замість них були шкарпетки! Та навіть в цій нестандартній ситуації ми не могли підвести очікування клієнта.

Ми активізували свої суперспроможності і взялися до розв'язування питання. Звернулись до агента авіакомпанії Qatar Airways, але отримали відмову в допомозі.

Тут ми вирішили взяти справи в свої руки і звернутися до колишніх представників компанії в Україні. Вони надали контакти авіакомпанії в Будапешті, куди, як виявилося, "забронював собі квиток" наш вантаж. 

Зателефонувавши експедитору, ми дізналися, що наша коробка з комплектуючими дійсно подорожує Румунією. Нам навіть прислали фото нашої коробки на відпочинку. Але на цьому представники компанії в Будапешті теж вирішили припинити допомагати.

Проте ми не сиділи склавши руки. Було вирішено домовлятися з агентом отримувача шкарпеток на обмін. Добре, що обидва вантажі ще не пройшли митницю. Ми використали кур'єрську службу по Європі і відправили шкарпетки з Варшави в Румунію, а наш вантаж — з Румунії до Польщі. Потім додали блукаючу коробку до решти товарів і успішно доставили клієнту в Україну.

Отже, наша команда знову опинилася на висоті і забезпечила надійну доставку навіть у такій непередбачуваній ситуації.