Експорт з України в Кувейт: доставка меду від UTEC Logistics

Кейси 24.05.2023

Перевезення

В UTEC Logistics отримали замовлення на доставку партії меду об'ємом 2 палети/1390 кг з України в Кувейт. Першочергово, за проханням клієнта, наші спеціалісти розрахували перевезення через Польщу: за допомогою авто до польського аеропорту, далі — авіа до замовника. Цей маршрут і було погоджено.

Проблема

Співробітники компанії завантажили машину та відправили її в дорогу. Але при спробі перетину кордону з Польщею ми зіштовхнулися з труднощами, пов'язаними з тим, що даний вантаж мав пройти ветеринарний контроль. Це було можливо лише на окремих пунктах пропуску, перехід через які було ускладнено через величезні черги. На місці оперативне розв`язання проблеми не вдалося знайти. 

Рішення

Було прийнято рішення змінити маршрут перевезення та аеропорт вильоту.  Вантаж було повернуто назад до Києва, перезавантажено в іншу машину та відправлено на кордон з Угорщиною. Разом з клієнтом ми погодили тарифи та необхідні дії для того, щоб виконати замовлення за оновленим маршрутом. Паралельно ми забронювали місце на рейсі з аеропорту Будапешту.

Поки машина з вантажем рухалася в черзі, ми відстежували перехід по кордону та відповідним чином пересували бронювання з авіакомпанією. Після того, як авто успішно перетнуло кордон, ми скоординували контакти водія, служби аеропорту та нашого агента, щоб без затримок передати вантаж з усіма необхідними документами для переправки та розмитнення його в Кувейті. 

Результат

Після того як вантаж потрапив в аеропорт Будапешту, він благополучно вилетів й вже через 2 дні дістався до Кувейту, до свого замовника.