Я буду співати! Завжди і скрізь

Новини 05.04.2016

Китайці люблять караоке — вони співають в мікрофон на весіллях, вечірках, корпоративах, і просто так ходять в бари, щоб виконувати улюблені пісні. Міжнародна логістична компанія UTEC Logistics вивчила такий феномен, як пересувний караоке-бар, який став успішним бізнесом на китайських вулицях.

Таксист-новатор встановив в міському таксі систему караоке для пасажирів (три монітори, мікрофони і світломузика) — і не помилився. Пасажири «клюнули» на улюблену китайську розвагу, тим більше, що доплачувати за подорож не потрібно — клієнт оплачує тільки проїзд. Дехто так захоплюється співом, що просить не зупинятися, навіть якщо таксі прибуло в пункт призначення.

Послуга стала настільки популярною, що менш ніж за два роки таксист створив свій автопарк з десятка таксі, які, звичайно ж, теж обладнані апаратурою для караоке.

Якщо у вас також є цікаві ідеї, пов’язані з товарами з Китаю, логістична компанія UTEC Logistics допоможе вам їх реалізувати. Але, крім транспортування продукції з китайських інтернет-магазинів, наша компанія перевозить товари по всьому світу — ми займаємося доставкою вантажів з Китаю, Європи, США, Туреччини та по іншим головним торговим напрямкам світу. Крім того, в UTEC Logistics можна замовити послуги з пошуку постачальників у Китаї для співпраці з китайськими інтернет-магазинами.