Участь команди UTEC Logistics в конференції EasyConf 2019

Новини 25.02.2019

Компанія UTEC Logistics регулярно бере участь в передових бізнес-заходах і міжнародних конференціях, для обміну досвідом і демонстрації нових інноваційних рішень, впроваджуючи які, ми надаємо нашим клієнтам ще більшу цінність і кращий сервіс. Так, не виключенням стала і міжнародна конференція EasyConf 2019, в якій 22 лютого наша команда взяла участь.

На одному майданчику зібралися експерти з товарного бізнесу, логістики, інтернет-маркетингу та проектів e-commerce з таких країн як: Китай, ОАЕ, Росії, України та ін. У виставковій зоні заходу компанія UTEC Logistics представила свої логістичні послуги, менеджери успішно продемонстрували і розповіли про новий мобільний додаток «Особистий кабінет клієнта», його переваги та вигоди. Клієнти змогли власноруч переконатися в ефективності і зручності даного продукту, протестували додаток і отримали детальну консультацію з питань доставки вантажів з країн Європи, Китаю і США.

24 спікера розповіли більш ніж 1200 учасникам конференції про те, як і де продавати товари, як мінімізувати ризики і закуповувати прибуткові офери і як побудувати логістику з Китаю та інших країн. А для нашої команди міжнародна конференція EasyConf 2019 стала джерелом нових рішень, практичних кейсів і найголовніше можливістю розширити базу клієнтів і знайти нових партнерів, а також поділитися власною експертизою та обмінятися досвідом з бізнес-практиками.