Турбуємося про вашу доставку всюди — офіси UTEC Logistics працюють у трьох країнах світу

Новини 07.06.2022

Зміст статті

Російська агресія на території нашої країни стала причиною вимушених й здебільшого негативних змін у багатьох сферах. У тому числі це торкнулося і логістики. В перші тижні було незрозуміло, хто з команди залишається і готовий працювати, як відновити шляхи перевезення в умовах закритого неба та чим можуть допомогти наші команди за кордоном. 

Проте в UTEC Logistics не розгубилися і мобілізували всі сили на якнайшвидше розв'язання цих питань. Адже ми розуміли, як важливо налагодити зручну та надійну доставку для відродження українських бізнесів й економіки в цілому. Тому сьогодні можемо з гордістю говорити про відновлений й удосконалений маршрут перевезень з Китаю, можливість організувати експорт товарів з інших країн світу і найголовніше — про функціонування наших офісів, як в Україні, так і за її межами. Про останній пункт хочемо поговорити докладніше. Тому організували інтерв'ю з нашим операційним директором Артемом Морозом, в якому дізналися про роботу офісів компанії. 

Наш контроль — ваша впевненість у швидкій та безпечній доставці — що треба знати про офіси UTEC

Скільки й де зараз працює офісів UTEC Logistics?

Зараз у нас відкриті три офіси в різних країнах світу. В Китаї, Польщі та Україні. 

 

Як змінилися умови їхньої праці у зв'язку з подіями останніх місяців?

Війна в Україні практично не вплинула на роботу китайського офісу. У функціонуванні польського офісу також немає особливих змін за виключенням того, що він став перевальним пунктом для вантажів які направляються в Україну з різних країн світу. Тому навантаження, звісно, дещо збільшилося.

Максимальних змін зазнав офіс, який знаходиться в Україні. З початком воєнних дій команда роз'їхалася. Та попри те, що зараз наші співробітники базуються в різних містах як в Україні, так і за її межами, вони всі на зв'язку, працюють та сумлінно виконують свої задачі.

 

Які основні задачі виконують співробітники офісів компанії?

Головне завдання команди українського офісу — операційних менеджерів та менеджерів з продажу — комунікація з клієнтом. Тут можна отримати детальну консультацію по своєму запиту, розрахувати вартість перевезення та дізнатися інформацію про терміни й особливості доставки. 

Офіс в Китаї — це підрозділ, який надає безпосередньо логістичну та операційну підтримку. Його співробітники спілкуються з постачальниками, забирають вантажі, упаковують та переупаковують, сортують та всіляко турбуються про них до їхнього подальшого відправлення до місця призначення. Тобто в китайському офісі та на складі виконують всю механічну роботу. 

Офіс в Польщі повністю веде всю транзитну роботу з вантажами, які попадають в країну. Через те що змінився логістичний ланцюжок (товари не можуть потрапити до України за допомогою авіа, а направляються в інші країни Європи, найчастіше — Варшаву), співробітники польського офісу зустрічають їх в аеропорту, проводять необхідне інспектування, митні процедури, виписують транзитні декларації й далі відправляють автотранспортом в Україну. 

 

Які переваги компанії та її клієнтам дає наявність офісів в інших країнах світу?

Відкрита комунікація, максимальний контроль за тим, що відбувається з вантажами, та можливість говорити про чіткі терміни доставки. Оскільки нам не потрібно співпрацювати з агентами у Польщі та Китаї, які обробляють вантажі, дотримуючись черги, товари наших клієнтів завжди знаходяться у пріоритеті. Тому наші терміни перевезення товарів доволі швидкі та визначені. 

 

Отже, знайте, що наші співробітники працюють всюди, щоб контролювати доставку, оперативно розв'язувати проблеми та запити, а також турбуватися про ваші вантажі. Замовляйте логістичні послуги від UTEC Logistics і будьте впевненими у швидкому та якісному результаті.