Прихована сила Піднебесної

Новини 23.05.2016

Команда логістичної компанії UTEC Logistics, яка займається, зокрема, міжнародними вантажоперевезеннями з Китаю, як і багато експертів, задаються питанням, що чекає китайську економіку найближчим часом?

На даний момент перспективи економіки оцінюються зі стриманим оптимізмом, тому що існує безліч спотворюючихь факторів, які заважають раціональному розподілу ресурсів і сприяють деформації макроекономічної структури.

Це відбувається через централізоване планування, яке принесло з собою ряд економічних «хвороб», які перш за все виправляються реформами. Так як КНР до цих реформ готова, всі чекають виправлення колишніх помилок.

Крім того, варто відзначити зростання продуктивності праці та накопичення людського капіталу. Проте, і тут не обійшлося без проблем — незважаючи на те, що освіта на підйомі, а кваліфікованим працівникам приділяється велика увага, є проблема з відсутністю робочих місць, тому багато талантів залишаються без роботи після отримання дипломів. В зв’язку з цим, першочергове завдання китайського уряду — оптимізувати існуючі ресурси і правильно їх розподілити, а також провести якісні реформи.

А поки Китай вирішує актуальні проблеми, компанія UTEC Logistics пропонує скористатися плодами китайської промисловості та замовити дешеву доставку з Китаю в Україну.