На зв'язку офіс в Нью-Джерсі: все про доставку з США від UTEC Logistics з перших рук

Новини 08.07.2022

Зміст статті

Окрім Китаю, ще один популярний напрямок, звідки UTEC Logistics організовує доставку товарів, — США. Якісні речі, великий вибір, доступні ціни — це очевидні переваги таких замовлень для наших клієнтів. Але ми завжди хочемо дати вам максимум інформації, тому зв'язалися зі співробітницею нашого офісу в Нью-Джерсі, щоб розповісти вам, що, як і чому можемо привезти зі Сполучених Штатів. 

Тренди, терміни, можливості та багато іншого — відповідаємо на найбільш поширені питання про доставку з США

Які умови доставки вантажів з США зараз?

Перевезення з США можливі від 100 кг. Вантажі доставляються авіа до Польщі за 5-6 днів і за допомогою авто через 2-3 дні (термін зазначено разом із проходженням митниці) потрапляють на територію України. 

Які категорії товарів з США найбільш популярні?

Товари, які зараз мають найбільший попит для доставки в Україну, — одяг та взуття. На другому місці — запчастини та інші комплектуючі. 

Які товари UTEC Logistics може доставити з США, а які ні?

Ми можемо доставити будь-що, окрім заборонених психоактивних речовин — наркотиків та алкоголю. Також до цього списку входить зброя.  

Одна з наших переваг — можливість доставляти також небезпечні вантажі, які містять в собі лаки, бензин чи подібні складові завдяки співпраці з перевізником, який має всі необхідні дозволи. Проте така доставка розраховується за окремим тарифом. 

Як змінилися тенденції доставки з США у зв'язку з останніми подіями?

Особливих змін не відбулося. Клієнти й далі продовжують замовляти одяг та взуття. Проте зросла кількість запитів щодо запчастин для зброї. 

Також війна в Україні вплинула на терміни організації доставки. Потрібно близько 2 місяців, щоб зібрати вантаж об'ємом від 100 кг, що є основною умовою для його відправки. Для порівняння: раніше це займало 1-2 тижні.

Чому варто та вигідно замовляти товари з США?

Попри все, що відбувається, українці не відстають від загальносвітових, зокрема американських, модних тенденцій. Тому якісний одяг та взуття мають попит в нашій країні. 

Офіс в США — які переваги це дає?

Наявність офісу в Нью-Джерсі дозволяє нашим співробітникам контролювати кожний етап доставки вашого вантажу. Також є безпосередній постійний зв'язок з кол-центром та менеджерами з українського офісу, тому ми можемо вчасно й оперативно реагувати на будь-які зміни чи запити клієнтів. 


Замовляйте доставку товарів з США від UTEC Logistics та будьте впевнені в її якісній та надійній організації.