Амстердамські пригоди нашого вантажу та оперативна діяльність команди UTEC

Кейси 30.03.2023

Перевезення

Спеціалісти UTEC Logistics організовували доставку взуття з Китаю в Україну. Авіамаршрут будувався з Китаю до Варшави через транзитний аеропорт в Амстердамі. Далі вантаж мав дістатися за допомогою автоперевезення до свого замовника в Україні. 

Проблема

Вантаж прилетів до амстердамського аеропорту, де був розділений: частина була відправлена до Варшави, а частина затримана митними службами в Амстердамі. Причиною стали сумніви митної служби щодо законності переміщення вантажу під конкретною торгівельною маркою по цьому маршруту. 

Рішення

Співробітники нашого відділу логістики в Україні знайшли спосіб зв'язатися з митними органами напряму та запросили в них необхідний список документів, які б підтверджували перевезення вантажу на законних підставах. Активно співпрацюючи з отримувачем в Україні та компанією-виробником, ми отримали пакет документів, передали його митній службі в Амстердамі та прослідкували за тим, щоб він був розглянутий якнайшвидше.

Результат
Активні дії наших співробітників допомогли розв`язати проблему в максимально короткі терміни — протягом тижня. Після розгляду пакета документів ми отримали дозвіл на подальше перевезення частини вантажу, яка залишилася в аеропорту Амстердама. Після переправлення її в Варшаву ми організували доставку взуття в Україну, в кінцеву точку прибуття.